Huvudmeny: I Maxibåtarna I Forum I Länkar I Om MaxiSidorna I Rekreation
<<Tillbaks

Suzuki 4-taktare 2004, ladda batterierna med denna motor?
Hej!

Nu på torsdag så ska jag åka till enköping och hämta min första segelbåt en maxi 68. Vilket är olidligt spännande, orkar knappt vänta tills på torsdag.

Men en sak har gagnat mig, jag missade helt att kolla om jag kan koppla en batteri-laddare till min motor som ingår i köpet. Det är en Suzuki utombordare, 4-taktare på 6.6 hk och den är från 2004. Min morfar pratade om att många nyare motorer har ett eluttag för just såna operationer. Är det nån som har koll på om den har det? Alternativt hur jag ska koppla en batteriladdare till motorn.

Det får bli solceller nästa säsong, då jag kan hade tänkte att faktiskt kunna leva under semestern också och inte bara köpa båtprylar.

Vore jättetacksam om någon kunde hjälpa mig på traven.

Mvh Andreas
Namn
Andreas Hälleström
Epost
Datum
2008-06-23 23:39:52.0
Meddelandenr
1494


Svara på ovanstående
Namn
E-post
Om du vill ha möjlighet att ändra i ditt inlägg senare. Ange korrekt e-post adress. Alla e-postadresser visas som bilder, detta minimerar risken för spam.
Meddelande
Du kan använda vagnretur.

 

Webbplatsen har på sista tiden blivit hårt ansatt av personer som genom automatiska program försöker marknadsföra sina länkar till webbplatser med tveksamt material. Därför har jag lagt till en funktion som skall stoppa det mesta ett tag.

Fyll i koden i rutan för att lägga till meddelandet.


Säkerthetskod: